duminică, 24 august 2014

Impresii greșite

Impresiile sunt la un moment dat niște aparențe ce apar cînd cunoști o persoană. De multe ori criticăm, privim omul și avem niște impresii, defapt suntem mai mult păcăliți de amabilitatea oamenilor sau din contra de indiferența de care dau dovadă. Unii încearcă să o facă intenționat să pară altcineva, pentru a își masca indentitatea și de a-și impresiona interlocutorul. Unii oameni sunt duși în eroare de primele aparențe. În unele cazuri sunt criticați și nu-i mai agreează iar deobicei sunt seduși de imaginea vizuală și de abilitatea persoanei de a se preface într-un ”înger fără aripi”, după mine sunt doar niște falși dar cum se spune scopul iartă mijloacele.
Dacă ma-ți întreba ce să faceți în așa cazuri, aș spune nu vă lăsați duși de nas, aparențele de multe ori înșeală și nu ar fi deloc plăcut să știi că ai fost mințit și pe lîngă aceasta ai mai fost și exploatat. Nu pune nici tu masca pe față cînd faci cunoștință cu persoane noi, din cercuri de prieteni diferite, cu interese diferite, căci nu știi ce aveți în comun.
Dacă a-ți vrea un sfat fiți adevărați, nu încercați să păreți altfel căci la un moment dat nu mai devii interesantă, căci rolul pe care-l joci nu mai impresionează, jocul nu poate fi veșnic, de aceea pentru a fi mereu agreați și pentru a impresiona fiți voi, fără nici un regret, căci nu știi cum ajungi să fii iubit de cineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu